Италианецът Винченцо Нибали е поредният, който се отказа от по-нататъшно

...
 Италианецът Винченцо Нибали е поредният, който се отказа от по-нататъшно
Коментари Харесай

И Нибали спира участието си в Тур дьо Франс

 Италианецът Винченцо Нибали е следващият, който се отхвърли от по-нататъшно присъединяване в 105-ото издание на колоездачната обиколка на Франция поради кортузия.  33-годишният Нибали, който е четвърти в генералното класиране, падна малко преди края на вчерашния 12-ия стадий по време на изкачването на Алп Д`Юез, откакто каплата му се оплете в лентата за носене на фотоапарата на изравен прекомерно покрай трасето фен. Въпреки рухването, при което загуби повече от минута и получи две счупвания, Нибали съумя да приключи стадия и финишира на единствено 13 секунди зад спечелилия Гераинт Томас.
  Отпадането на Нибали е следващият огромен удар за тазгодишното издание на " Тур дьо Франс ", откакто в последните стадии отпаднаха някои от най-известните имена в нея - Ригоберто Уран, Фернандо Гавирия, Андре Грайпел, Марсел Кител, Дилан Грьоневеген, Реин Тарамяе, Марк Кавендиш, Ричи Порт и Тони Мартин.
  Нибали е победител в " Тур дьо Франс " през 2014 година, повторен първенец в обиколката на Италия (2013 и 2016) и победител в обиколката на Испания преди 8 години.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР